Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Οι μικροί διαφημιστές της Γ΄τάξης...!!!

Οι μαθητές της Γ΄τάξης μάς παρουσιάζουν την εργασία τους για την διαφήμιση!!!

Στα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας, για τη διαφήμιση , συζήτησαν, προβληματίστηκαν, ερεύνησαν και στο τέλος παρουσίασαν τις δικές τους διαφημίσεις...

  Δεν είναι αναγκαία και χρήσιμα όσα διαφημίζονται. Απλά παρασυρόμαστε και νομίζουμε ότι τα έχουμε ανάγκη ή εντυπωσιαζόμαστε από τα "δήθεν" αποτελέσματά τους και θέλουμε να τα αποκτήσουμε. Θα πρέπει όμως να σκεφτόμαστε ότι όλα όσα βλέπουμε δεν είναι και τόσο "λαμπερά"!

Τι λέει το λεξικό για τη διαφήμιση...


Από τι αποτελείται μια διαφήμιση...



Πού συναντάμε διαφημίσεις...

..................................

Ένα ποίημα για τη διαφήμιση...


 Οι ομάδες περήφανες για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους...
Αγαπητοί αναγνώστες, αν χρειαστεί ποτέ να διαφημίσετε κάποιο προϊόν,
η τάξη μας διαθέτει τους πλέον ειδικούς! Με τα επιχειρήματά τους 
και τα έξυπνα σλόγκαν τους,
 η επιτυχία του προϊόντος σας είναι εξασφαλισμένη!!




 Οι δημιουργίες τους έξυπνες , ευρηματικές και  με σύγχρονη εικαστική ματιά...(μερικές  θυμίζουν την Pop Art  του σπουδαίου καλλιτέχνη Andy Warhol)
































  Η διαφήμιση μπορεί να χρησιμοποιήσει αρκετά μέσα για να επιτύχει την αποστολή της, δηλαδή τη γνωστοποίηση του προϊόντος, ανάλογα με την αγορά-στόχο που έχει, την αποτελεσματικότητα του μέσου και το κόστος που είναι διατεθειμένη να πληρώσει η επιχείρηση η οποία προβαίνει στην ενέργεια αυτή. 

Εσείς έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και αγοράστε μόνο ό,τι κρίνετε απαραίτητο...!!!:

6 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπραβο στους μικρούς μας καλλιτέχνες...και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κ.Κική γι αυτόν τον πολύ όμορφο δίαυλο επικονωνίας και αλληλεπίδρασης που μας προσφέρει ώστε να εξωτερικεύουμε τον ανεξάντλητη πηγή έκφρασης των παιδιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο...χίλια μπράβο στους δημιουργικούς μας μαθητές!!! Εμείς οι δάσκαλοι, χαιρόμαστε με ό,τι κάνουν και οφείλουμε να επιβραβεύουμε και να αναδεικνύουμε τις προσπάθειές τους, με όλους τους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο έπρεπε να το γράψεις στην παρακάτω ανάρτηση, Μαρία! Στην ανάρτηση για τα μαθηματικά....έλα, δοκίμασε ξανά..!!!

      Διαγραφή
  4. Κυρια κικη ειμαι μια απο τις περσινε σας μαθητριες σας και σας ευχαριστω πολυ που με φερατε σε αυτο το επιπεδο που ειμαι τωρα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ Δημ.Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να συνεχίσεις έτσι...στο επίπεδο που λες και ακόμη περισσότερο! Η πίστη στον εαυτό μας, είναι που μάς πηγαίνει όλο και πιο ψηλά! Το ευχαριστώ είναι ευπρόσδεκτο αλλά να ξέρεις ό,τι όλα ξεκινούν από μέσα μας!

    Να είσαι πάντα δυνατή και εγώ θα είμαι δίπλα σου για ό,τι χρειαστείς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή